Skip to content

Beeldend kunstenaar

Mirjan Koldeweij

Welkom op mijn website, ik ben Mirjan Koldeweij (1969), een veelzijdig Nederlandse kunstenaar. Ik heb de Academie voor Kunst en Industrie (richting beeldhouwen) in Enschede gevolgd. Ik maak vrij werk in mijn atelier aan huis en maak werk in opdracht voor particulieren, instellingen, bedrijven, gemeenten en de provincie Gelderland.

In 2006 heb ik de Beroepskunstenaar in de Klas opleiding gevolgd. Sindsdien zet ik mijn ervaring en expertise als kunstenaar ook in als ontwikkelaar en uitvoerder van kunst- en erfgoedprojecten op scholen, in opdracht van scholen, musea, cultuurpunten en gemeenten.

Mijn missie is om kunst te laten ontstaan door mijzelf af te vragen voor wie de kunst wordt gemaakt en wat ik middels het kunstwerk wil vertellen. Ik ga in gesprek en haal het verhaal op. Zodat het kunstwerk gaat communiceren met de omgeving en het verhaal draagt van de betrokkenen. De sociale component is voor mij erg van belang. Op deze wijze wil ik mijn gerealiseerde kunst, onderdeel laten zijn van de samenleving.

 

Wil je meer weten wie ik ben en wat ik doe? 

Atelier van Kunst van Koldeweij
Mirjan aan het werk in haar atelier

Bekijk meer werk